salji putih

no copy paste

Sunday, 4 December 2011

THAILAND รักประเทศไทย

assalamualaikum , arini hamba nak cerita pasal hamba pergi holiday di HATYAI , THAILAND nampak macam menarikkan tempat tu , bagi sesiapa yang tahu laa . yang tak tahy duk diam :p so sekarang jom kita story mory .
kalau dah sampai HATYAI first sekali cari kedai makan ah .
nama kedai makan aku lupa tak silap nama kedai CHECAH .
baca dalam bahasa inggeris aww , btw sedap nak mapuh die punya makanan . 

lepas makan , anak buah dua orang nie berebut ipad .
yang pegang ipad tu hak milik die nama die danesh anak sepupu .
yang baring tgh mengamuk tu anak sedara aku nama iman .


gambar nie time dah check in hotel apa semua dah .
agak sibuk kotaraya hatyai ini sebab mall pon disitu , 
hotel pon kat situ , night market pon kat situ , 
time nie dah penat shopping pastu lepak makan-2 dekat gerai


haaaa , indah kan ? cuaca amat baik ketika nie , besar jugak hatyai nie kalau naktahu .
gambar nie time aku bangun pagi nak pergi breakfast dekat lobby hotel lee plaza .

haa , nie breakfast aku pagi tu , simple tapi sedap . 
aku suka tengok telur tuh sebab comel jer :p



black white 
saja amek gambar macam nie sebab aku rasa menarik sangat . 
nie lepas makan apa semua aku turun hotel pergi jalan-2 lagi 
 shopping puas-2 sampai lenguh pengsan berjalan haha . tapi
takpa ah puah hati holiday . yang orang jual nie betol-2 depan hotel .

kata-2 terakhir aku ialah , 
tengok lah yang atas tu <3

WASSALAM