salji putih

no copy paste

Monday, 21 November 2011

RUNNING MAN

Assalamualaikum , nie rancangan RUNNING MAN yang amat popular di korea dan diserata dunia .
hamba minat gyler babi dengan rancangan nie , rancangan nie boleh buat hamba ketawa  macam orang
gyler . nak2 salah sorang dari peserta tuh nama die HAHA die memang suka buat lawak bodo , 
hamba nie peminat HAHA , sekarang aku tertanya-tanya bila plak running man nak datang 
menjelajah MALAYSIA . sumpah aku datang KLIA  nak datang jemput mereka . hehe
bagi yang berminat nak tengok boleh tengok di astro ONE HD di channel 393
setiap hari jumaat pukul 6.30 petang or korang boleh tengok die youtube .
sekarang rancangan nie sudah sampai 69 episod . 
SELAMAT MENONTON



                   

disco right now babe .




love u so much , muah muah <3<3




 jom buat muka macam bangang , one two three (-,,-) AHAHAAHAHA

LOVE RUNNING MAN <3 <3


korang tengok gamba dekat atas tu bergerak atau tidak ? 
kalau korang nampak tak bergerak-gerak maknanya pc or 
lappy korang lembap ah tu , sebab gamba nie bergerak
comey gyle ah . bagi yang tak dapat tengok sorry ah ;)

3 comments:

aLoWeRRa KiD's said...

kid's pun minat gok running man ni... giler best punye cite.. hahaha...
kid's paling suke jae suk ngan jong kook...

indera ibrahim said...

oh bagus lah tu kan ? kite suka HAHA :)

Fiffy said...

fiffy pn ske giler tgk running man.!ske ji hyo unnie.. cmne indera ibrahim wat pic tu gerak eak.?