salji putih

no copy paste

Saturday, 26 November 2011

CAMERAMAN TODAY

assalamualaikum ! hari nie aku punya cerita awal pagi aku bangun kena ikot kakak aku pergi makeup pengantin dan aku jadi cameraman , bakal pengantin amat cantik sekali manakala pasangannya pula aku tak seberapa suka sebab tak seberapa nak handsome tak sesuai kot . hehehe SORRY ah papehal pon semoga kekal ke anak cucu cicit . oke kerja aku sebagai cameraman kena snap gambar ah . JOM KITA SAKSI KAN ~


nie sebelom natural face 


dalam proses nak siap 1


dalam proses siap 2 pakai bulu mata .
leceh nak mampus 


dalam proses siap 3 pakai lipstick


siap , WANITA MELAYU TERAKHIR .
cantik gyla kot pengantin nie , ILOIKE (!)


perfect girl 

OKAY BYE 

Friday, 25 November 2011

HARORO running man

MY BROTHER LASERS PERFORMANCE IN KOREA CLUB .

LAST PART SO FUNNY , HAHAHAHA


Monday, 21 November 2011

RUNNING MAN

Assalamualaikum , nie rancangan RUNNING MAN yang amat popular di korea dan diserata dunia .
hamba minat gyler babi dengan rancangan nie , rancangan nie boleh buat hamba ketawa  macam orang
gyler . nak2 salah sorang dari peserta tuh nama die HAHA die memang suka buat lawak bodo , 
hamba nie peminat HAHA , sekarang aku tertanya-tanya bila plak running man nak datang 
menjelajah MALAYSIA . sumpah aku datang KLIA  nak datang jemput mereka . hehe
bagi yang berminat nak tengok boleh tengok di astro ONE HD di channel 393
setiap hari jumaat pukul 6.30 petang or korang boleh tengok die youtube .
sekarang rancangan nie sudah sampai 69 episod . 
SELAMAT MENONTON



                   

disco right now babe .




love u so much , muah muah <3<3




 jom buat muka macam bangang , one two three (-,,-) AHAHAAHAHA

LOVE RUNNING MAN <3 <3


korang tengok gamba dekat atas tu bergerak atau tidak ? 
kalau korang nampak tak bergerak-gerak maknanya pc or 
lappy korang lembap ah tu , sebab gamba nie bergerak
comey gyle ah . bagi yang tak dapat tengok sorry ah ;)