salji putih

no copy paste

Friday, 24 June 2011

saya suka perempuan itu



assalamualaikum , apesal LOVE sebab aku ade suke dekat seorang budak perempuan , haishhh bukan suke mula2 nye cuma nak menegur die sebagai kawan lepas tu ade brothers nie cakap perempuan tuh cantik jadi try lah mengorat an ! AHAHA okeoke aku mencuba ...

selepas itu berfacebook n bertwitter lah dengan die sampai ke pagi komenkomen dengan die walaupun mengantuk + sakit pinggang stay melayan die !!!!         

HAH , kenape saya letak gambar nie ? sebab PEREMPUAN NIE GARANG GYLER takut saya di buatnya ! satu lagi die lebih suka berbahasa KAU DAN AKU , then aku layan jela KAU DAN AKU DIE tu tapi daalam loghat terengganu lah MUNG DAN AKU , AHAHAHAHA . MUNG GEDIKS aku panggil die . kasar jugak lah berguraunye tp aku follow je angin die dah tahu die mcm gitu !

ecececececece HELIZA pulak yg keluar , PEREMPUAN NIE BERTUDUNG manis pon same seperti HELIZA ,
baru sehari kenal sudah ade perasaaan rindu pulak , bile keesokkan tgk die tak online dah , selalu taknampak die online ! kalau time aku online die offline time aku offline die online , aduhhhh ! selalu bukak profile die selalu search nama die dekat IM chatbox , senyap macam tu je die mungkin die sibuk kot , HUHU
haishhh ! aku nak mintak no telefon die tp takut die cakap aku nie melebih pulak , baru sehari kenal dah mintak no telefon ! takpetakpe kite kenal2 dalam facebook dulu  okeeeeeee ? HUHU   


   SEBENARNYE AKU MALU NAK CAKAP YANG AKU SUKE DIE
sampai sini saje lah KISAH CINTA MACAM GILA BAYANG AKU NIE HEHEHE mcm tak percaya rasa nie !!!!!!!! okeeeeeeeee lah

Thursday, 16 June 2011

INGIN DISAYANGI

*Bila anda mengucapkan "Selamat Pagi" atau "Assalamualaikum", anda mengucapkannya
dengan bersungguh-sungguh, terang dan sepenuh hati.

*Anda penuh bersemangat dalam menghadapi hidup sehari-hari.


*Anda sentiasa jujur dalam menilai kebaikan-kebaikan orang yang anda temui
.

*Anda banyak mengukir senyuman manis yang ikhlas (kecuali muslimat, tengok tempat dan
keadaan).

*Anda menghargai dan menyanjungi setiap pemberian orang kepada anda.


*Anda mampu bertahan selama berbulan-bulan tanpa meradang dan merengus.


*Anda tidak membebankan orang lain dengan masalah atau tugasan-tugasan anda


*Anda dapat mengingat dengan baik rupa paras dan nama-nama orang.


*Anda dapat melahirkan perasaan tidak puas hati anda dengan sehalus yang mungkin dan tidak
menyinggung hati mana-mana pihak.


*Anda tidak mempersendakan dan mempermainkan mana-mana pihak.


*Anda berhati-hati ketika menyampuk atau memotong percakapan orang lain.


*Anda menitikberatkan cara penampilan anda ketika anda bersosial.


*Anda menghindarkan diri daripada mengucapkan kata-kata kesat dalam perbualan anda.


*Anda tidak lokek dalam menghulurkan bantuan kepada orang.


*Anda tidak menyimpan perasaan syak wasangka terhadap orang lain.

*Anda menitikberatkan perasaan orang lain ketika berkomunikasi (sama ada secara verbal
ataupun unverbal).


*Anda dapat menyesuaikan diri dengan mereka yang ingin berkenalan dengan anda.


*Anda dapat menghindarkan diri daripada menegur kesilapan orang lain secara langsung dan berterus-terang.